Interview met David

David Abnosian in dienst sinds september 1999 Isiflo BV

Wat zijn je favoriete werkzaamheden binnen Isiflo?

Wat mij het meeste motiveert is het ontwerpen van oplossingen voor ons bedrijf en onze klanten.

Heb je een voorkeur voor een soort materiaal om mee te werken?

Mijn voorkeur gaat uit naar 18 karaat goud , Hahahah nee grapje. Dat hangt af van het project. Als ik samen met bijvoorbeeld Bertie Berendsen een nieuwe stempel moet gaan construeren, dan kies ik het liefst materiaal staal, Sverker 3, 1.3343. Voor de andere werkzaamheden gebruik ik graag aluminium, messing, Ampco of hard weefsel.


Op welke uitvinding ben je het meeste trots? Vertel er iets meer over:

Ohhh dat is moeilijk pfoe! Ik heb jaren samengewerkt met hele slimme ontwerpers en enorm veel van ze geleerd. Zo heb ik tevens mijn eigen kennis en vaardigheden kunnen uitbreiden.
Ik kan ervan genieten om met slimme ontwerpers samen te werken. Ik zeg altijd slimheid is anders dan ervaring: veel mensen bouwen ervaring op door de jaren heen via hun werkzaamheden, maar slimheid voor mij is dingen inzien die anderen niet kunnen zien.

Ik heb een heleboel ontwerpen en producten gemaakt. Soms vergeet ik er zelfs een paar, haha. Maar eentje die mij is bijgebleven weet ik nog wel: dat was een 30 millimeter steeksleutel, die tegelijk kon functioneren als ratelsleutel, ten behoeve van efficiëntie.

Voor zover ik mij herinner was er interesse vanuit Engeland voor dit ontwerp en werd mij door een technische man geadviseerd om hier direct een patent voor aan te vragen! Ik moest er hard om lachen en vond het wel grappig. Voor mij was dit gewoon weer een nieuw project.

Maar goed ik weet ook nog wel dat ik twee testcilinders heb gemaakt, waar een ander engineeringsbureau vervolgens verder is gegaan met het ontwikkelen ervan.

Een andere zou een robotgrijper zijn, klikapparaten met vijf verschillende soorten bewerkingen, persapparaat, ik kan niet kiezen zie ik alweer haha.

Wat maakt jouw werkdag bij Isiflo zo leuk ?

Voornamelijk het afwisselende werk en de eindeloze nieuwe uitdagingen. Je werkt lang toe naar het construeren, en dan te kijken naar het eindresultaat, dat is geweldig! Wanneer je het bedrijf of de klant of andere bedrijven blij kunt maken met jouw oplossing, dan geeft dat erg veel voldoening.
Uiteraard ook de fijne collega’s maakt Isiflo voor mij een erg leuk bedrijf!

Andere artikelen

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing