Over ons

Isiflo BV is begonnen als HSF in 1966 en richtte zich in eerste instantie op het produceren van messing draaidelen. In de loop der jaren is de focus verschoven richting het ontwikkelen en leveren van technische & logistieke systeemoplossingen voor gas en water. Van de hoofdaansluiting (trottoir) tot in de meterkast van de woning.

In 2000 is HSF overgenomen door het Nederlandse beursgenoteerde Aalberts NV. Naast gas en water als bestaande pijlers is er ook een nieuwe pijler opgezet: ‘Veiligheid in Water’.

Per januari 2021 is HSF onderdeel geworden van de Isiflo groep, waarvan het moederbedrijf gevestigd is in Noorwegen en per 1 januari 2022 is HSF verder gegaan onder de naam Isiflo.

Isiflo BV houdt zich bezig met het klantgericht ontwikkelen van innovatieve producten. De focus ligt op het verhogen van het installatiegemak en verlagen van total cost of ownership. De combinatie tussen de continue productontwikkeling en een korte lijn naar eigen productie en assemblage maakt Isiflo BV uniek in de markt. De Isiflo producten vinden haar weg richting netbeheerders en infra aannemers, groothandelaren en installateurs in de Benelux en vele landen daarbuiten. Isiflo BV ontwikkelt, produceert en levert vanuit haar locatie in Duiven.

In de samenleving

Isiflo staat midden in de samenleving, ook als het gaat om milieu. Wij ontwikkelen op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Zo zijn niet alleen de oplossingen die we creëren, maar ook onze bedrijfsprocessen ingericht op het hergebruiken van materialen en het minimaliseren van afvalstoffen.

Naast het papier recyclen we ook andere restmaterialen binnen productie en onze kantooromgeving. We monitoren ons energie- en waterverbruik, zodat we inzicht krijgen in besparingskansen. De kantoorapparatuur is energievriendelijk ingesteld en Isiflo in Duiven is aangesloten op een stadsverwarmingsnet. Alles op een positieve bijdrage te leveren aan de omgeving en het milieu.

Dit komt ook tot uiting in de oplossingen die we maken.

 

Kwaliteit & innovatie

Dagelijks houden onze medewerkers zich bezig met het verbeteren van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten samen met onze klanten. De brede kennis en jarenlange ervaring van onze medewerkers en de samenwerking met zusterbedrijven binnen de Aalberts Industries Groep maken het ons mogelijk om innovatieve systemen en oplossingen te blijven bieden.

Niet alleen onze producten zijn voorzien van de benodigde keuren ook Isiflo BV is volledig ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Wij beschikken over een eigen productielijn voor gasleidingsystemen en gasvoerende meterbeugels. Daarnaast een spuitgieterij, gereedschapmakerij, stanserij en assemblage faciliteiten waardoor wij snel en flexibel reageren op klantbehoeften.

Isiflo BV is meer dan alleen uw leverancier. Wij zijn een partner die met u meedenkt en samenwerkt. Bij de ontwikkeling van vernieuwende producten en oplossingen, maar ook als het gaat om distributie en logistiek die feilloos aansluit op uw processen.

 

Isiflo BV is commissielid van NEN en neemt deel aan het normalisatieproces. 

Werken bij Isiflo BV

Openstaande vacature(s)

Technische Dienst Medewerker

Assistent Teamleider Warehouse


Open sollicitatie
Hou je van uitdagingen en ben jij op zoek naar een leuke job in een dynamische organisatie waar een team van enthousiaste collega's dagelijks hard werkt aan het invullen van onze ambitie? We kijken uit naar jouw reactie!