Maatschappelijke verantwoordelijkheid

 

Als grote speler in ons segment vinden we dat we ons bewust moeten zijn van onze verantwoordelijkheid, daarom nemen we een aantal maatregelen om te proberen een verschil te maken voor de samenleving. Enkele van deze maatregelen zijn de oprichting van het Isiflo Job and Recruitment Centre en de ondersteuning van jonge veelbelovende atleten. Door financiële steun, expertise en innovatie willen we het verschil maken voor de samenleving om ons heen. We doen best veel, maar willen in de toekomst nog meer doen!

Kansen bieden aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt

Social Return On Investment (SROI) maakt deel uit van ons bedrijfsbeleid. Onze toewijding richt zich op het creëren van duurzame werkgelegenheidskansen voor personen die moeite hebben om een plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dit bereiken we door samen te werken met lokale sociale ondernemingen.

Binnen onze productielocatie speelt de afdeling Assemblage een centrale rol, waar medewerkers van deze sociale ondernemingen onder begeleiding van onze drie toegewijde afdelingsmedewerkers hun werkzaamheden uitvoeren. Het assembleren van onze watermeter pakketten wordt met expertise op deze afdeling gedaan.

Op dit moment heeft een opmerkelijke 80% van ons personeel op deze afdeling een WSW-indicatie (Wet Sociaal Werkvoorziening), wat onze sterke samenwerking met 'Scalabor,' een sociale onderneming gevestigd in Arnhem, illustreert.

OECD guide for due dilligence assessment

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing