Geveldoorvoer

De geveldoorvoer is voor toepassing van een OSE in combinatie met een 63 mm mantelbuis. De geveldoorvoer wordt in de mantelbuis geplaatst. De doorvoer heeft een o-ring aan de buitenkant, ter hoogte van de werkelijke funderingsdoorvoer. De buitenkant van de doorvoer is zo ontworpen om de gasbelemmering tussen gasvoerende leiding en mantelbuis te garanderen. Deze maakt de gasdetectie mogelijk.

  • Gasbelemmerende uitvoering i.c.m. 63 mm invoerbocht.
  • Gekeurde verbinding met het HSF ontspanningselement
  • Inkortbaar standaard PE.
  • Eenvoudig te fixeren aan invoerbocht.
  • Normering: Gastec QA keur
  • PE80, NEN-EN 1555.

Omschrijving

Voor de verbinding vanaf de geveldoorvoer tot aan de meter bieden Isiflo-geveldoorvoerelementen uitkomst. U kunt ze gebruiken in zowel nieuwbouw als renovatie. De geveldoorvoer wordt toegepast in combinatie met een ontspanningselement en een 63 mm mantelbuis vanaf de fundering tot aan de meter. De PE flexibele leiding wordt vanaf de gevel door een mantelbuis naar de meter geleid. De koperen renovatie doorvoer met PE-mantelbuis wordt aan de gevel bevestigd tot aan de meter. 
De lengtes variëren van 4 - 30 meter. Aangezien het gedeelte in de woning van PE is, kan deze op de gewenste lengte worden ingekort. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze accountmanager.

Downloads

Naam Download Bestandstype
Geveldoorvoer.png 323 KB
.png
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing