HSF in Little Manhatten

In het Amsterdamse standsdeel Nieuw-West wordt in het tweede kwartaal van dit jaar Little Manhattan opgeleverd. De Campus, kenmerkend vanwege twee op het gebouw geplaatste torens van 61 en 73 meter hoog, telt 590 studentenwoningen en 279 woningen voor Young Professionals. HSF werd al in een vroeg stadion door opdrachtgevers, aannemer, adviseurs en installateurs bij het project betrokken, om mee te denken over de klimatisering en engineering van de woningen.

EcoMachanic Compact

De studenten en Young Professionals worden collectief verwarmd middels de EcoMechanic Compact afleverset van HSF. Deze is speciaal ontworpen voor toepassing in kleine ruimtes en geschikt voor zowel verwarming als bereiding van warm tapwater. De regeling geschiedt eenvoudig via het afgiftesysteem, dat in dit project een reeks radiatoren omvat. Ook ontwikkelde HSF BV de EcoAdvance; een elektronische, zelflerende set die automatisch temperatuur- en drukschommeling in het leiding opvangt.

Compleet pakket

Björn Olthuis, Accountmanager, kijkt terug op een zeer geslaagd project. “Recent hebben we de salesafdelingen van HSF BV en ons zusterbedrijf Flamco geïntegreerd, wat nieuwe mogelijkheden biedt. Voortaan kunnen we een complete oplossing – een installatie met warmteset en Flamco componenten – aan dergelijke projecten leveren. Ook biedt dat een uitgebreider servicecontract én een langere garantietermijn.”

Lees hier het hele artikel. 

Related articles