MARKTEN
Onze pijlers

Waterveiligheid

Veiligheid voor water en mens
Bij Isiflo beseffen we als geen ander: over de kwaliteit van drinkwater wilt u, als professional in de installatiebranche, nooit hoeven twijfelen. Voor u, uw opdrachtgever én eindgebruikers staat de veiligheid van het drinkwater en de gezondheid en het welzijn van mensen altijd voorop. Daarom biedt Isiflo u de meest veilige oplossingen waarop u blindelings kunt vertrouwen:

  • Terugstroombeveiligingen voor veilig leidingwater
  • Legionellabeheersystemen en professioneel sanitair voor veilig douchewater
  • Nooddouchesystemen voor doeltreffende eerste hulp 

Isiflo terugstroombeveiligingen

Altijd helder, schoon en veilig drinkwater
Veilig leidingwater is van levensbelang. Daarom ontwikkelt en produceert Isiflo beveiligingstoestellen die verontreiniging door terugstroming voorkomen. Isiflo levert deze toestellen in de vloeistofklassen 1 t/m 4, zoals EB, EA, CA en BA. We combineren ze met wasmachinekranen, buitenkranen en andere toepassingen (DA of EB).

Alle Isiflo-oplossingen op het gebied van terugstroombeveiliging zijn van absolute topkwaliteit, zijn voorzien van KIWA- en Belgaqua-certificaat en voldoen aan de vereiste normen. Hiermee zorgen wij dat uw drinkwater altijd helder, schoon en veilig is en blijft.

 

SanPro legionella-preventiesystemen

Het belang van zorgvuldige legionella-preventie
Optiamle bescherming tegen legionellabesmetting is van essentieel belang. En vooral in complexen waar sprake is van collectieve installaties. Complex-eigenaren en -beheerders dragen grote verantwoordelijkheden. Ze zijn immers juridisch aansprakelijk als het mis gaat en dus moeten douchesystemen voldoen aan de allerstrengste normen.

De verplichte maatregelen voor collectieve en openbare installaties staan beschreven in de Drinkwaterwet en het Drinkwaterbesluit. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee risicocategorieën: prioritaire en niet-prioritaire instellingen.

Broen nood- en oogdouches

Veilige, doeltreffende verzorging in noodsituaties
De bekende Isiflo-BROEN nooddouchesystemen en veiligheidsuitrustingen zijn al jaren een begrip in de wereld van professionele laboratoria, de onderwijssector en de industrie. Uiterst veilige en complete systemen die voldoen aan alle wettelijke eisen. In noodsituaties bieden ze de beste verzorging, dankzij heldere instructies en een doeltreffende werking.

Isiflo-BROEN nooddouchesystemen blinken uit in optimale efficiency en maximaal gebruiks- en spoelgemak. De enkelvoudige bediening activeert direct het systeem. Hierdoor heeft de te behandelen persoon altijd beide handen vrij om ogen open te houden, zich uit te kleden of om het getroffen gebied efficiënter te spoelen. Een continue en uiterst nauwkeurige en efficiënte spoeling van water onder de juiste druk is daarbij gegarandeerd.