MARKTEN 
Onze pijlers

Gas- & wateroplossingen

Zeker, veilig en vertrouwd aansluiten
Sinds de jaren zestig ontwikkelt, produceert en levert Isiflo BV producten en systemen voor de gas- en watersector. Complete oplossingen van hoofdleiding tot en met de meter. De veiligheid en betrouwbaarheid van onze systemen staan altijd voorop. Samen met onze klanten zoeken we altijd naar nog slimmere en efficiëntere oplossingen, waarbij we ook scherp letten op de verlaging van de total cost of ownership.

Complete systemen, ook prefab

Naast watermeter- en gasmeteraansluitpakketten biedt Isiflo prefab gasleidingsystemen, speciaal ontworpen voor de ‘zakkende’ bodemcondities in Nederland. Ook kunt u bij ons terecht voor oplossingen voor de aanleg of renovatie van gas- en wateraansluitingen. Met onze innovatieve leidingen, dienstkranen, koppelingen en doorvoeren maakt u de veiligste verbindingen tussen hoofdleiding en meterkast. En met onze meterbeugels, afsluiters en bemetering heeft u de ultieme controle over alle gas- en waterstromen.

Wij denken graag met u mee als het gaat om slimmere manieren van aansluiten.

Isiflo Flexi koppeling als problem solver

Isiflo biedt een breed assortiment insteekkoppelingen. Met de 100% loodvrije insteekkoppelingen van Isiflo bent u verzekerd van een veilige verbinding voor uw gas- of waterleiding. Met deze push-in oplossing is een stevige en betrouwbare montage zonder speciale gereedschappen garandeert.

De Isiflo Flexi koppeling is recentelijk aan het assortiment toegevoegd. Met slechts vier koppelingen om een diameterrange van 20 mm t/m 63 mm te omvatten, kan u overgangen realiseren van verschillende buistypes (koper, lood, staal en verschillende kunststof buistypes) naar een nieuwe leiding.