Welkom op onze nieuwe website! 

Op het moment is de website nog onder constructie. In de tussentijd kun je alle informatie over onze producten en markten vinden op onze oude website. 

Waterveiligheid

Over drinkwaterveiligheid moet niemand hoeven twijfelen. Gelukkig kunt u die zekerheid op een milieu- en kostenbewuste manier realiseren. Met onze slimme oplossingen voor legionellabeheersing en drinkwaterbeveiliging weet u dat het altijd goed zit.

Gas & water oplossingen

Met onze innovatieve leidingen, koppelingen en doorvoeren maakt u de veiligste verbindingen tussen hoofdleiding en meterkast. En met onze meterbeugels, afsluiters en bemetering heeft u de ultieme controle over het gas- en water dat er doorheen loopt. 

Innovatie als drijfveer
In Duiven werken er 60 medewerkers op het kantoor en in de fabriek elke dag samen om op zoek te gaan naar betere en slimmere oplossingen. Daarbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Uitdagingen brengen het beste in ons naar boven. Of het nu over effiiciency, veiligheid, besparingen, gemak of het milieu gaat: wij geloven dat het altijd beter en slimmer kan. Daarom blijven wij vernieuwen, voor u, voor uw klanten en gewoon voor onszelf. Gaat u met ons de uitdaging aan?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een onmisbaar onderdeel van de strategie van Isiflo. Op welke manier we bij Isiflo deze verantwoordelijkheid nemen, wordt beschreven aan de hand van de drie P’s: People, Planet en Profit.

 

Nieuws

Isiflo is onderdeel van Noorse Industriële geschiedenis.  

Bekijk hier onze video. 

 

Kernwoorden over Isiflo

WIE ZIJN  
wij?

Innovatie als drijfveer. Elke dag weer gaan wij op zoek naar betere en slimmere oplossingen. Daarbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Uitdagingen brengen het beste in ons naar boven. Of het nu over efficiency, veiligheid, besparingen, gemak of het milieu gaat: wij geloven dat het altijd beter en slimmer kan. Daarom blijven wij vernieuwen, voor u, voor uw klanten en gewoon voor onszelf. Gaat u met ons de uitdaging aan?

KWALITEIT & 
Innovatie

Dagelijks houden onze medewerkers in Duiven zich bezig met het verbeteren van bestaande en ontwikkelen van nieuwe producten. Door de brede kennis, jarenlange ervaring en samenwerking binnen de Aalberts Industries Groep maken het ons mogelijk om innovatieve systemen en oplossingen te blijven bieden. 

ONDERDEEL VAN NOORSE
Industriële Geschiedenis

De industriële geschiedenis van Raufoss begon met de oprichting van een luciferfabriek in 1873.